GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Jag ska fira och inviga det nya året hos en klasskompis till mig ihop med Martin och några andra. Jag ska ha ett roligare nyår än förra året hoppas jag!


Hm...

Det var ganska längesen jag la upp något här, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Tycker att det är kul att blogga så man kan gå tillbaka och läsa, men samtidigt så känns det nästan lite... öhm.. Pinsamt. Nästan alla som bloggar är ju riktigt duktiga ryttare som tävlar och har sig, så ibland får jag lite ångest över att jag lagt upp filmer och bilder när jag rider.
Men men... jag tror att jag inte kommer kunna låta bli att blogga när jag väl kommer igång med träningen igen i vår.
Men just nu har pållarna vintervila men jag kommer nog lägga upp något lite då och då ändå :)

Inte okej...

Nu har vi gett våra hästar lite semester över vintern. För varken jag eller mamma har tid att rida på vardagar eftersom det blir mörkt så fort och jag kommer hem mellan 4 och halv 5 som tidigast. Dessutom ligger jag så sjukt mycket efter i skolan. Fick reda på idag att vi skulle lämna in två uppgifter i samhällskunskapen som jag inte ens visste att vi hade fått eller ens hört talas om.  Och igår skulle ett svenska arbete på 2-4 sidor i word vara inlämnat och jag har inte ens skrivit en hel sida för hand... Och så måste jag kämpa som fan med matten eftersom jag inte blev godkänd i matte A förra terminen. ÅÅÅåååååh jag blir galen. Tur att vi har musiken i skolan som gör det roligt.
Jag hatar när skolan tar ifrån mig tid som jag vill lägga på något jag älskar. Iförsig är det kanske egentligen mest mitt egna fel eftersom jag suger på allt i skolan. Men men...
Ikväll ska jag försöka ta in Cendy och pyssla om honom en stund om det inte regnar...
Nu vill jag ha jullov!!!

Bild från när Meggie precis hade kommit till oss, sommaren 2010 <3


RSS 2.0