Mistake..

Åh, vad jag känner mig dum. Gjorde ett ganska stort misstag när jag red häromdagen. I med att jag inte är speciellt hopprädd längre så vill jag börja hoppa ordentligt nu. Jag har ju hoppat ganska mycket med Celine i terräng, men nu tänkte jag vara lite i paddocken och hoppa. Men problemet är att Celine har inte hoppats förut och hon är ju bara sju år i år, så hon tyckte det var ganska läskigt. Och jag gick alldelles för fort fram. Slutade med massa vägringar och till sist fick vi lägga ner plankan på marken och inte förrän då gick hon över. Så jaa.. Känner mig lite dum, men alla gör väl misstag. Ska verkligen ta det lugnt med Celine och ha tålamod i fortsättningen.
Varför jag inte ridit Meggie på ett tag beror på att hon fortfarande hostar när hon anstränger sig. Ska gå ut med henne en sväng imorn eller i början på nästa vecka, och om det fortfarande är lika illa så ska vi kalla hit en veterinär. Jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt...

Skapa en egen hemsida - GRATIS

Någon som är sugen på att starta en egen hemsida helt gratis? Du kan enkelt skapa dig en hemsida här på min blogg i rutan nedanför och då gör du mig en stor tjänst och DU får dessutom prova på att ha gratis premium i två veckor :) Men det är endast om du gör det i rutan nedanför!
Det är genom denna hemsidan som jag har min hemsida www.sofiasmedbergfoto.n.nu och jag rekommenderar verkligen den. Den är riktigt bra och man får alltid hjälp om man behöver!



Terränghoppning med Celine

Film från terrängen :) Det sista klippet är från senaste gången och de andra från gången tidigare :)

Hopprädd? Nej!

Hej!
Sitter just nu och dricker smoothie! Nu är jag en äkta bloggare alltså! ;) Känns som att alla bloggerskor dricker det, haha.
Jag har så fruktansvärt mycket att göra nu för tiden känns det som. Jag pluggar, övar till vårshowen, förbereder hemmet inför finlandsbesöket, tar hand om Ella och hästarna, är med Martin, rider, fixar med affischerna till showen och massa annat. Men, sen när det lugnar ner sig så kommer jag ha tid för bloggen igen. Funderar på att ändra design, iallafall headern. Vill ha något annat, mer vårigt!
Men nu till en intressantare sak! Jag är snart där! Jag är snart av med min hopprädsla! :D Känner mig nästan säker när jag hoppar! Kommer nog alltid ha kvar lite pirr i magen när jag ska hoppa, men det tror jag inte jag är ensam om att ha! Jag är riktigt glad :D
Har hoppat Celine i "ridhagen" vid typ två tillfällen och andra gången byggde vi en terrängbana på ungefär åtta små hinder, och det gick jättebra att hoppa den. Hon tyckte det var lite läskigt men vi tog oss lugnt igenom!
Lägger in lite bilder nu och laddar upp en film snart också :D

Jag lever! :D

Jag är inte död! Bloggen är inte död!
Jag vill helt enkelt inte uppdatera varje dag. Vill inte börja känna att bloggen är som en börda så jag får ångest så fort jag inte har skrivit ett inlägg under dagen. Utan jag vill hellre skriva när jag själv känner för det. Och det brukar jag ofta vilja göra de dagarna jag rider. Dock är det inte alltid som jag hinner/har lust med det då heller. Men så får det bli ;)
Sen jag skrev det senaste inlägget har jag hunnit med att fylla arton år :D (Äntligen!) Har dessutom varit på GBGHORSESHOW :D Det var riktigt kul :D Kommer nog skriva ett inlägg om det och bjuda på lite bilder.
I onsdags red jag Meggie barbacka en sväng i skogen. Hon var inte riktigt sig lik... :/ Lite hängig och hostig. Vi tror att det beror på att höet är så dammigt. Vi funderar på att ställa ut en ensilagebal med nät över i hagen istället. Men vi får se hur vi gör.
Idaaag red jag Celine :D Hon är helt underbar! Riktig duktig på dressyr och även på att hoppa trots att hon inte blivit hoppad innan. Hon har varit lite rädd för bommarna i paddocken och terräng"hindrerna" är också liiiite läskiga men hon tog sig över de iallafall :D Minns att jag frågade hennes förra ägare om hon blivit hoppad nånting och då sa hon "friesrar kan ju inte hoppa". Haha :)
Bilder från idag :D

RSS 2.0