Medryttare!

Nu har jag hittat en eventuell medryttare till Celine.
Jag hoppas att det kommer fungera och att hon har tid och ork till att rida henne, för jag tror hon skulle passa utmärkt! :)

Svårt val

Nu har jag bestämt mig för att söka efter en medryttare till Celine.
Varför?
Jo, för hon går i hagen här hermma och är smällfet och har ganska dålig kondition trots att jag rider så ofta jag kan. Jag får lätt migrän och är ibland väldigt trött, och det gör att jag inte orkar rida mer än några gånger i veckan.  Sen ska jag även snart sätta igång Meggie nu efter hennes hovböld och då kommer det bli ännu färre riddagar på Celine.
Sen kan jag även ibland känna att Celine är lite svår för mig, så därför är det bra om någon som har lite mer erfarenhet än mig rider henne och hjälper mig att hitta hennes "knappar".
Detta är självklart ett svårt val för mig som jag gått och grunnat på länge. Celine är en så känslig häst så det är viktigt att hitta rätt ryttare... Och det är väl inte det enklaste. Men det ska nog gå bra.

FAIL!

Tränade Celine lite från marken för att få upp hennes förtroende för mig. Det gick helt okej :)
Testade att hoppa några skutt med henne när jag sprang bredvid, och då fick hon för sig att springa åt sidan så jag klantade till det, och klumpig som jag är så ramlade jag. Hahaha så fruktansvärt fail. xD Mamma filmade och jag har tittat på det asmånga gånger xD Ser så roligt ut!
Jag bjuder på mig själv! xD

Shopping i Ullared ;)

Var i Ullared igår! Det var askul! Köpte massa grejer. Både onödiga och nödvändiga :)
Hästgrejer:
*Svarta ridbyxor - 299 kr
*Svartrött-randigt grimskaft - ?kr
*Svartröd borste - 12 kr
*En röd ridkofta - 119 kr
*Rött schabrak - 99 kr
*Rött ridspö - 14 kr (jag har alltid varit anti spön, men efter att celine inte varit så koncentrerad och bara struntat i vad jag bett henne göra på ridbanan så testade jag att ha spö och då blev det bättre. Men jag har bara spöt för respektens skull. Jag använder det absolut inte som någon slags "piska". Skulle aldrig göra det!
Och, ja! Jag har fnatt på rött och svart! Det är sååå snyggt. Jag har aldrig brytt mig om färgmatchningar och "outfits" på hästar och ryttare. Men Celine passar så otroligt bra i rött så jag var bara tvungen (a)
Kläder:
*Hästkofta - 159 kr
*Shorts - 129 kr
*Kisströja - 79 kr
*Röda gummistövlar - ?kr
Fotogrejer:
*Linsputs - 29 kr
*Ramar 3set- 39 kr
*Minneskort 8Gb - 99 kr
Randomgrejer:
*Anteckningsblock med häst på - 29 kr
*Minihögtalare - 69 kr
*Hörlurar - 19 kr
*Film - Unknown - 49 kr
*Film - The reef - 49 kr
*Bok - Skamfläck - 39 kr
Sen typ massa andra grejer som är ganska ointressanta :D Jag är nöjd iallafall!
Anteckningsblocket är väl egentligen inget som jag behöver... Men jag var tvungen att köpa det! Så himla fint *-*

Ullared!!

WOhhoooooo!
Imorn ska jag till Ullared! Har väntat på att få åka dit i flera år känns det som x)
Har dock inget speciellt som jag ska köpa mer än kanske ett par röda ridbyxor, och ett nytt schabrak till Celine :)
Men jag hittar alltid massa grejer där! Även fast det är billiga grejer man köper så brukar det bli dyrt för att man köper så mycket grejer som kanske egentligen är ganska onödiga. ^^
Jag hoppas inte att jag blir sjuk tills imorn. Känner mig lite krasslig :(
Nu ska jag fortsätta med Celines tríbutefilm :*

Uppdatering!

Sitter och väntar på fika, sen ska jag åka till Jack och spela Dnd. (y) Håller på att ladda ner sony vegas så jag kan göra lite fler filmer. Det är så roligt! Dock får vi se hur det går med installationen och keygen och sånna grejer. Förstår mig verkligen inte på det, men i värsta fall så får jag be någon av mina datanörds-kompisar att hjälpa mig :)
Häromdagen upptäckte vi att Cendy hade ett stort sår vid analöppningen. Det såg ut som något hade skurit in ett "v" där. Det var jättemycket blod, men han verkade inte lida så jättemycket. Men sedan upptäckte vi att Meggie var halt och hovslagaren trodde att det var en hovböld. Så de två gamla pållarna har varit lite kraggliga denna veckan men nu verkar de piggare båda två :)

Filmen!

Äntligen fungerar NH-filmen. Iallafall än så länge :D Ta en titt, jag är själv nöjd med den :) Den är lite fin tycker jag
:D

RSS 2.0