Stress, stress och lite annat.

Hoooh, vad allt är stressigt nu för tiden. Har inte tid för datorn vilket gör att jag känner mig ännu mer stressad eftersom jag har massa bildbeställningar från hemsidan och har även lovat att skicka lite filmer till folk. Men men, det är bara att ta sig i kragen och prioritera :)
Sitter just nu och funderar över varför typ hela min klass utom typ två hatar kungahuset... Förstår inte grejen med det. Själv tycker jag det är vackert med monarki och det ger ett bra ansikte för Sverige :)
Snart blir det kääääk och sen en kvällsritt :)
ÅÅh juste! Har haft sånna problem med att lägga upp NHfilmen med Celine på youtube, så nu kom jag på att jag ska lägga upp den på facebook och länka den här ;) Så snart kommer den upp på bloggen!
Kram

Liten ridolycka..

Sitter och käkar godis och Martin ligger i soffan och leker med sin häftiga mobil. Snart ska vi glo på film och mysa, men tänkte först berätta lite om gårdagen...
Jag och mamma skulle rida ut en sväng. Jag red Meggie och mamma red Alex. Vi hämtade de i hagen och jag tyckte Meggie var lite på tårna. (vilket är väldigt ovanligt för att vara henne) Men jag borstade henne som vanligt och satte på henne barbackapadden och tränset och sen gav vi oss iväg. Både Alex och Meggie lunkade på som vanligt genom skogen och vi tog även en liten galopp. Vi hade även bestämt att rida ihop med mammas kompis och att vi skulle mötas vid ett ställe på ridvägen. När vi närmade oss mötesplatsen dök Carro och hennes häst upp bakom en buske och Meggie blev skiiiiiträdd och kastade sig runt och sprang iväg ett par meter. Och eftersom Meggie blev rädd, så blev såklart Alex också skitskraj, så hon kastade sig också runt och sprang lite. Mamma som inte var beredd alls flög i backen! När jag lyckades få Meggie lugn så såg jag att mamma låg på marken, jag blev jätterädd och hoppade av Meggie och sprang fram till mamma, men allt var lugnt. Hon hade fått en smäll i huvudet och behövde bara sitta ner en stund. Det var dock lite trögt av mig att bara släppa Meggie sådär, för hon sprang ju såklart hem med Alex i släptåg. Tur att jag hade mobilen med så jag kunde ringa till pappa och förvarna honom, annars hade han väl blivit jätteorolig när hästarna kommer hemspringandes utan varken mig eller mamma på ryggen.
Men allt är bra. Mamma fick lite ont i huvudet och blev nog lite chockad också. Det var första gången hon trillade av Alex och hon har haft henne sen 2007, och ändå ridit ett par gånger varje vecka ungefär, men nån gång måste ju tyvärr vara den första.
Är faktiskt lite imponerad av mig själv att jag lyckades sitta kvar. Jag hade ju faktiskt bara barbackapadd och jag minns att det kändes som att jag halvt hängde i luften typ, men jag tror jag hade turen med mig för att jag höll i manen. När jag rider ut barbacka håller jag alltid lite av Meggies man tillsammans med tygeln ifall det skulle vara något.
Men vi lever som sagt. Fick oss en promenad utan hästar när vi gick hem igår iallafall :)
HEhe!

NH med Celine

Sitter i Martins säng och håller på att bli döv! Han har musik på, på högsta volym och solar på elgitarren till och förstärkaren står precis brevid sängen. Buhuuuuu :< Snart ska vi iallafall dippa och se på The Ledge! Såg ju den i förgår och den var skiiitbra så jag måste visa Martin den! Fast det lär väl ta en evighet tills han kan slita sig från gitarren... Heh.
Men nu över till ett lite intressantare ämne! :D Nämligen Celine!
Hon har ju börjat springa vid sidan om hindrerna när jag hoppar henne. Det är nästan omöjligt att få henne att ens gå över en bom. Men däremot funkar det alldeles utmärkt när mamma springer bredvid eller framför. Då är det helt plötsligt skitkul! x) Det påminner mig lite om den där lilla ponnyn på castingen till Ponnyakuten 1 som inte hoppade förrän ryttarens pappa sprang före xD
Men men,  iallafall så har jag börjat träna Celine från marken för att se om hon börjar lita lite mer på mig. Köpte mig en klicker, som jag även kommer använda till Ella. Har fixat en liten film från när jag hade lite så kallad NH med Celine för några dagarsen. Rider även utan träns och sadel i slutet av filmen. Vi är väl inga proffs direkt men vi gör så gott vi kan :)

Dag 14 – Senast lyssnade låten

Jag kom på att jag glömt bort den här bloggleken jag höll på med för ett antal månadersen, så jag kör igång igen!!
Den låten som jag lyssnade senast på är en låt som jag fått lite fnatt på, hehe :)
Kan ju även passa på att langa en cover på den som vi gjorde i skolan, heehe :D

Avramlingsfilm 3

Nu är min tredje avramlingsfilm äntligen klar! Klippen är från i höstas fram tills nu så jag har verkligen samlat under en lång process! Men nu är den som sagt klar, härligt va? :D


Ajajaj och The Ledge

Ajajaj. Har så fruktansvärt ont i magen. Har knarkat massa voltaren hela dagen. Har dessutom sovit väldigt mycket idag så förmodligen kommer jag ha svårt att sova ikväll. Så då ska jag passa på att göra den där filmen om Ella som jag pratade om. Hennes uppfödare är nämligen väldigt nyfiken på hur hon ser ut nu och hur hon har det här så den ska skickas till henne.
På tal om film så har jag äntligen gjort klart min tredje bloopersfilm! Har dock haft väldigt mycket strul med movie maker så det har tagit lite längre tid än vad jag tänkt mig. Men den är på G iallafall.
Nu ska jag glo på en film som heter The Ledge. Langar trailern som gjorde mig väldigt nyfiken på filmen!

Dino

Idag följde jag med Martin hem från skolan. Vi gick bort till hans moster för att titta på ett hingstföl som hennes nordsvensk Disa hade fått för några dagar sedan. Och ååååååååååh vad söt han var. Helt fantastiskt charmig och go. Dock väldigt blyg och försiktig. Han vågade inte gå fram till mig, men när jag sträckte ut handen så suttade han lite på mina fingrar iallafall men liiiite läskig var jag ändå tyckte han nog.
Dino är efter Opus som ägs av Wiktoria Lindqvist, och nu slänger jag in ett antal bilder på den lille bebisen!

Smått och gott

Tjooobree! Startar detta inlägget med en liten modernare variant av goddag.
Just nu sitter jag hemma och är hundvakt åt Ellabebisen. Vi har precis varit ute i ett par timmar. Byggde en agilitybana i paddocken som vi sprang flera varv på. Jag var helt slut efter det men Ella hade samma energi som alltid. Tänkte göra en film om Ella och lägga upp här på bloggen. De första klippen ska innehålla filmer från när hon var liten och de sista klippen i filmen ska vara de som jag senast spelade in så då kommer man verkligen att se hur mycket hon har växt och förändrats!
Har även tänkt lägga upp lite andra filmer när jag rider Celine.
Fick en kommentar om att jag inte skrivit något om Meggie på länge. Och det beror på att hon var sjuk i vintras. Hostade och hade sig, så vi har verkligen satt igång henne försiktigt och mest tagit skrittpromenader i skogen och sånt. Och jag tänkt att det känns lite ointressant att skriva om varje skrittpromenad jag tagit, de är ju inte så händelserika, och det sker ju inte alltid så mycket variation, haha. Men dock så ska jag eventuellt hoppa lite med Meggie ikväll. Kanske kommer en film om mamma eller pappa kan ställa upp och filma. :)
Kraaaaam

RSS 2.0