Störtskön häst!

HAHA hittade ett så himla roligt youtubeklipp som ni måste se! Det viktigaste är att ni kollar klart på hela filmen, för det är slutet som är roligt! You gonna love it! x)
 

Hoppträning med Meggan <3

Var ett tagsen jag skrev här nu. Vill inte se uppdateringen som ett måste. Jag skriver när jag känner för det :)
 
I tisdags var jag på hoppträning utanför alvesta. Jag hade varit jättenervös för denna träning eftersom det skulle vara tre andra tjejer i gruppen också men det gick bra :D Glömde bort att vara nervös, hehe :) 
Vi tog det ganska lugnt också. Hoppade inte så högt och så mycket eftersom det var första gången Meggie var där och bara andra gången hon var iväg hemmifrån med transport och sånt. Jag tror det var ganska lagom för Meggie :) 
Meggie kändes lugn och stabil som vanligt, dock ville hon dra sig mot de andra hästarna och hälsa hela tiden x) Hon sprang åt sidan vid ett hinder, men det gööör absolut ingenting <3
 
Tänkte lägga ut lite bilder, har även en film men jag vill vänta lite med att lägga upp den. Vill inte att någon dum människa ska komma med en onödig kommentar som gör att jag tappar självförtroendet igen precis när jag byggt upp det. ^^
Men här kommer iaallafall lite bilder :) De ligger inte i någon ordning för jag orkar inte fixa det x)


Snygg häst!

Snygg? OJA!  O_O
 
 

Migrän

Idag vaknade jag med en sån fruktansvärd migrän. Jag sjukanmälde mig till de första lektionerna och tog halv 11-tåget in. Men trots alla värktabletter släppte inte migränen. Jag mådde så sjukt dåligt hela dagen och var yr och mådde illa så jag sjukanmälde mig igen till den sista lektionen och blev hämtad av mamma. 
Kom hem vid 3 och la mig och sov, sedan vaknade jag vid kvart i 8 (?!) och då hade äntligen den dumma huvudvärken släppt. 
DUMMA DUMMA HUVUDVÄRK! Jag hade planerat att klippa Meggie och även lastträna henne lite. Men sån tur var så red mamma ut en runda på henne så att hon har gått lite iallafall. Tack mor <3
Nu hoppaas jag på att kunna sova ikväll så jag orkar upp till 8 imorn, för jag ska ta bussen till Sickinge och titta på nationell hoppning. Greaat!
 

KLÄDER <3

Halluuuu! Hinner knappt sitta vid datorn känns det som :o Skola, rida, se på tv, data, sova. Det är typ det som gäller om dagarna. Och när jag sätter mig vid datorn går tiden så fort så jag hinner inte göra det som jag har tänkt. 
 
Men jaja, jag la ju upp ett inlägg med typ tusen bilder på kläder som jag vill ha, och igår (måndag) var jag och martin i stan för han skulle köpa byxor, så då passade jag på att gå in på BikBok och pröva några av de plaggen. Men INGET av de satt bra. Jag kände verkligen att allt va fult på mig. Så jag sket i det och handlade två plagg på HM istället, som jag för övrigt är jättenöjd med :D
Ett par vinröda byxor, som var typ hälften skinnbyxor och hälften vanligt tyg (?!). Jag har sett de många gånger och frågat mig själv om de är asfula eller assnygga. Men så prövade jag de och tyckte de var skiiitsnygga :D Och så kostade de bara 99kr! Passar en snålis som jag :) Hade tänkt ta en bild på de från google eller hms hemsida men hittar ingen och jag orkar inte ta kort på de eftersom ändå ingen bryr sig x)
 
Sen köpte jag världens snyggaste tröja <3
 
Nu ska jag nana med vovven min. Natti! :*

Hoppning med Meggie :)

Här kommer en liten film från när jag hoppade Meggie för ett tagsen. Jag bjuder på mina misstag. Jag vet vad de beror på. Vid ena vägringen gjorde jag en dålig sväng och den andra var för att jag var så osäker på just det hindret. :) Ni får tycka att jag är dålig, det är lugnt xD Huvudsaken är väl att jag själv är nöjd med mig själv och känner att jag och Meggie har gjort stora framsteg :)




Ellas dag!

Vi firade ju Ella idag och hon älskade all uppmärksamhet. Men hon tyckte nog att det var lite konstigt när vi sjöng för henne x) 
Hon fick tårta och presenter och hon verkade älska grisörat som hon fick av mig :)
Här kommer bilder!
 
Paketöppning!
 
Ellas tårta :D
 
 
Paketöppning igen!
 
Ella och tårtan :D





 
 

Ella - ett år! ♥

Den här veckan har inte direkt varit en bra veckaa. Var i skolan en och en halv dag >< Hade ju ont i magen mån och tis och på torsdagen vaknade jag med sån fruktansvärd migrän att jag knappt ens kunde ha ögonen öppna. Får ta igen så mycket det går av plugget nu i helgen och nästa vecka. 
 
Men idaaaaaaag är det en mycket speciell dag! Det är nämligen så att Ella, min kära hund, fyller 1 år :D:D Jag har slått in två presenter i hushållspapper x) För hon älskar att riva och bita i det så det blir nog inga problem med att öppna x) Presenterna är ett grisöra och en pipleksak :D Sen ska hon få extra mycket godis idag! :*
Hon är sååå underbar. Kan inte fatta att jag levt i 17 år utan henne! <3
Har gjort en film med bilder och klipp från när hon var valp tills nu :)
 
 
 
 
 
 

Agilitytunnel med Ella

Var tvungen att lägga ut den här filmen för jag tycker den är riktigt rolig om jag får säga det själv.
Haha :)


Jag önskar att jag var rik!

Sen det senaste inlägget jag skrev har jag bara suttit och surat över att jag inte är rik. Vill ha så mycket grejer. Speciellt kläder och fotoprylar..
Ska spamma med lite bilder på några av kläderna jag vill haaaaa
 














AJ

Bööööh. Ligger i soffan med täcke, filt och tre kuddar med ett glas iste. Jag har mensvääärk och kan knappt röra på mig. Jag är en sån person som hatar att bara ligga hemma utan att göra nånting så jag kan ju inte säga att jag trivs med att ligga här. Vill faktiskt bara iväg till skolan och komma in i de vanliga rutinerna.
Blö Blö Blö!
Känner att jag är väldigt bra på att skriva långa inlägg, hah!

RSS 2.0